Crims. Tot el que llegireu és real

17,90 €
En estoc
SKU
TV3-LL-0026

Nova edició. Inclou el crim de la guàrdia urbana i sis històries fosques més.

La crònica negra és un gènere que té els elements bàsics per fer una bona escudella: grans personatges i una trama potent. Cal, però, treballar-ne bé els ingredients, i aquest és el secret que ha permès a Carles Porta convertir CRIMS en uns relats que captiven centenars de milers d’espectadors, oients i lectors pel seu rigor, respecte i ritme narratiu.

Tot el que llegireu és real conté set històries fosques narrades des de dins, fins al punt que el lector té la sensació que coneix personalment el criminal i li sent la veu. De Sant Pere Pescador a Bangkok, de la vídua negra al camioner assassí, els relats inquietants reunits en aquest llibre permeten descobrir els rostres veritables dels seus protagonistes al marge de la crònica negra.

I aquesta nova edició inclou, a més del relat original del cas de la Guàrdia Urbana, els guions dels quatre episodis concebuts per Carles Porta per explicar la història de la Rosa, l’Albert i el Pedro des de tots els angles, per tal que pugueu extreure'n les vostres conclusions més enllà de les investigacions i les sentències.

“Posem llum a la foscor...”

Editorial: La Campana
Pàgines: 368