El llibre de La Marató 2020

12,00 €
En estoc
SKU
MAR-LL-0007

El llibre de La Marató d’aquest any és una obra bàsicament fotogràfica de 17 fotògrafs i fotoperiodistes: ells han entomat el repte de mirar als ulls els qui han patit, els qui hem patit aquesta ofensa a la nostra salut, a la nostra convivència, a molts dels nostres somnis.

Anna Surinyach, Cristina García Rodero, Donna Ferrato, Chema Madoz, Emilio Morenatti, Gervasio Sánchez, Isabel Muñoz Vilallonga, Jordi Borràs Abelló, Lua Ribeira, Noemí Elias Bascuñana, Ofelia de Pablo i Javier Zurita, Oriol Alamany Sesé, Ricard García-Vilanova, Samuel Aranda, Susana Vera, Tomeu Coll i Xavier Bertral omplen aquest llibre de tot allò que no poden expressar les paraules: l’omplen de la cruesa, la tendresa i la solidaritat que envolta aquesta inesperada situació, que reclama de tots nosaltres un cop de mà (o de colze), perquè ens necessitem, els uns als altres, més que mai. No els calen paraules, tot i que els les hem demanat.

Com també els les hem demanat a dos experts que han treballat per guarir els nostres cossos i les nostres ments: el doctor epidemiòleg Antoni Trilla i la doctora en psicologia Jenny Moix ens expliquen la seva feina i la seva vida durant la pandèmia.

La Marató, aquest any més que mai, és al costat de tots. I, potser més que mai, tots haurem d’estar al costat de La Marató.